Rólunk

55500705 2124062614349469 7841259996317745152 n

23795814 190336094875764 6011732661214395820 nMagic Felújít-Lak Kft. fantázia nevet viselő vállalkozásunk több éves külföldön szerzett szakmai tapasztalattal alapult.

 

Szolgáltatásainkat magas szintű szaktudással, igényesen végezzük hasonló képzettséggel rendelkező, céltudatos alkalmazottainkkal együtt.

 

Kiemelet figyelmet fordítunk a folyamatos szakmai fejlődésre, illetve az európai normákat érintő anyagok és eszközök változására.

 

Célunk egy erős és meghatározó vállalkozás működtetése, amely tiszteletben tartja jelenlegi hosszú távú üzleti kapcsolatait és a kialakítani kívánt újabb partneri viszonyokat.

 

Szolgáltatásainkat a közületi- és a magánszférában egyaránt korszerű technikai és technológiai módszerekkel alkalmazzuk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Néhány szót magamról.Cserkó Imre vagyok egyéni válllakozó több mint 29 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, itthol és külföldön egyaránt ,

Fő profilunk a szobafestés,ez mellett hőszigetelést,gipszkartonozást ,penész eltávolítása laminált lap rakás,lakások ,iroda házak teljes körű felújitása át alakitása,


/> Feleségemmel közösen döntöttünk magán vállalkozás melett ,hogy megszépítsük otthonát,környezetét.


,Gépeink korszerűsített a modern technikának megfelelő ,pára mentesítő,szárító készülékekkel gyorsítjuk a hideg időben is a munka folyamatot.Munkánkra garanciát vállalunk,árajánlat kérést ingyenesen elvégezzük,

Cserkó Imre E.V.

Üdvózlöm.Cserkóné Bozsányi Ildikó vagyok.Férjemmel közös vállalkozásban döntöttünk arról hogy létrehozzuk cégünkben a takarítás opciót is.

Egy felújítás után természetes egy nagy takarítás mi ezt egy csapásra elvégezzük önnek. Legyen szó ablak puclásról vagy komplett lakás kitakaritásárol mi kiválló csapattal gyors és preciz munkát biztositunk,Mivel ez egy bizalmi állás cégünk csak erkölcsi bizonyitvánnyal rendelkezö takaritó nőket/férfiakat/ alkalmaz.Szolgáltatásunk célja megrendelöink elégedettsége,Cégünk iroda házak kereskedelmi létesitmények korházak társasházak és minden nemű takaritást vállal.rövid határ idövel preciz és gyors munkát biztosit.

Legyen egy tökéletesen tisztán befejezett otthona.

Cserkóné Bozsányi Ildikó